Taurus Corporate Finance

Vacatures

Restructuring Consultant & Corporate Finance Consultant

Vanwege de ingezette groei, de toekomstambities en de behoefte aan verdere professionalisering gaan we onze organisatie uitbreiden met een Restructuring Consultant en een Corporate Finance Consultant.

Ondersteuning bij overname

Vacature Restructuring Consultant

In deze stevige en dynamische functie ben je verantwoordelijk om opdrachtgevers te ondersteunen op financieel, organisatorisch en/of juridisch vlak. Hierbij kun je denken aan bijzonder beheer trajecten, reorganisatie & herstructurering in het kader van duurzaam herstel en herkapitalisatie en/of -financiering. Dit met als doel een duurzame voorzetting van de onderneming en herstel van het vertrouwen van de belangrijkste stakeholders voor zowel korte als (middel-)lange termijn.

Meer informatie over deze vacature kun je hier vinden.

Vacature Corporate Finance Consultant

Als consultant neem je een voortrekkersrol en ben je in het gehele overnametraject nauw betrokken. Vanuit een sterke financiƫle basis en commercieel inzicht ben je in staat om (internationale) ondernemingen goed te doorgronden. Je analyseert ondernemingen, schrijft biedingsbrieven en informatiememoranda. Samen met de financieel specialisten stel je financiƫle modellen op en kun je complexe casussen snel doorgronden en presenteren.

Via deze link is meer informatie te raadplegen.