Taurus Corporate Finance

Nieuws

Tim groeit door tot partner binnen Taurus

Onze collega Tim ten Beitel (32) is per begin 2023 partner, en dus mede-ondernemer, geworden bij Taurus Corporate Finance.

Taurus afd 428

Tim is in 2016, direct uit de collegebanken, bij ons begonnen en al snel werd duidelijk dat Tim een zeer belangrijke bijdrage levert door zijn scherpe geest en slimme communicatie. Met name bij (internationale) deals met professionele tegenpartijen kan hij zich onderscheiden. Inmiddels is hij onze kennisbank voor de private equitymarkt en heeft hij hun wijze van denken goed weten te doorgronden. Hierdoor is hij ook voor deze partijen een gewaardeerde gesprekspartner.

Dat zorgt intern voor een bijzondere positie, maar ook in de markt ontvangt hij de waardering voor zijn vakmanschap. Dat is recentelijk gebleken toen hij werd uitgeroepen tot “Young Overnameadviseur van het Jaar” op het jaarlijkse Fusie- & Overnamecongres. Ook bij ons internationale netwerk Ecovis is Tim inmiddels een vast gezicht en spreker op verschillende conferenties.

Als je dit leest is het niet vreemd dat we erg blij zijn dat hij zich voor de lange termijn aan Taurus heeft verbonden door partner te worden. Samen met het hele Taurus Team zal hij zorgen voor steeds betere deals voor onze klanten. En als je op 32-jarige leeftijd partner wordt zullen er nog heel veel deals volgen.

Tim Taurus zakelijk vierkant

Mariska Eeftink