Een sterk team van bevlogen professionals

Dit is Taurus Corporate Finance

Bij Taurus werken we voor ondernemingen die vooruit willen. Bedrijven die willen groeien, klaar zijn voor een nieuw hoofdstuk of juist strijden voor hun voortbestaan. Dat doen we met diepgaande kennis en internationale ervaring op het gebied van bedrijfsovernames, restructuring & recovery en bedrijfswaarderingen en met persoonlijke betrokkenheid.

Dit zijn wij

Resultaten boeken waar we trots op zijn, door kennis en ondernemerschap

Taurus bestaat uit een betrokken team van ervaren specialisten vanuit verschillende bedrijfskundige, financiële en juridische disciplines. We combineren die kennis om iedere organisatie een aanpak op maat te bieden. Hoe complex de uitdaging ook is, we zijn een sparringpartner op niveau die naast je staat en kansen helpt signaleren en benutten.

Op die manier willen we resultaten boeken waar we trots op zijn. Een succesvolle bedrijfsoverdracht, een investering die van een snelgroeiende onderneming een internationale speler maakt, of een intensieve begeleiding om een noodlijdende organisatie weer een mooie toekomst te geven. Dat is waar we het voor doen.

Mark Eenink - Partner Mark Eenink - Partner

Partner

Mark Eenink

LinkedIn

Arjan Weernink - Partner Arjan Weernink - Partner

Partner

Arjan Weernink

LinkedIn

Gert-Jan Nijweide - Partner Gert-Jan Nijweide - Partner

Partner

Gert-Jan Nijweide

LinkedIn

Ed Koops - Partner Ed Koops - Partner

Partner

Ed Koops

LinkedIn

Mark Huiskes - Partner Mark Huiskes - Partner

Partner

Mark Huiskes

LinkedIn

Terence van Bussel - Consultant Terence van Bussel - Consultant

Consultant

Terence van Bussel

LinkedIn

Tim ten Beitel - Consultant Tim ten Beitel - Consultant

Consultant

Tim ten Beitel

LinkedIn

Wout van der Pas - Consultant Wout van der Pas - Consultant

Consultant

Wout van der Pas

LinkedIn

Andries Griffioen - Register Valuator Andries Griffioen - Register Valuator

Register Valuator

Andries Griffioen

LinkedIn

Patrick Oude Avenhuis - Consultant Patrick Oude Avenhuis - Consultant

Consultant

Patrick Oude Avenhuis

LinkedIn

Roel Moser - Consultant Roel Moser - Consultant

Consultant

Roel Moser

LinkedIn

Sanne Freriks - Jurist Corporate Finance Sanne Freriks - Jurist Corporate Finance

Jurist Corporate Finance

Sanne Freriks

LinkedIn

Mariska Eeftink - Office Manager Mariska Eeftink - Office Manager

Office Manager

Mariska Eeftink

LinkedIn

Taurus staat voor ondernemerschap

Ondernemen is keihard en slim werken. Soms jarenlang bouwen en naam maken, soms met een disruptief idee in één klap de markt veranderen, maar altijd anders durven denken, doelen stellen en creatieve oplossingen bedenken. Die kenmerken zitten verweven in het DNA van Taurus Corporate Finance.

Nieuwe ideeën

Dat betekent dat we buiten de gebaande paden treden. Onze kracht is dat ons multidisciplinaire team een scherpe analyse weet te combineren met een groot netwerk. Hierdoor kunnen we sneller en gerichter werken aan de taak die je ons toevertrouwt.

Internationale ervaring

Projecten worden steeds internationaler. Bij Taurus hebben we uitgebreide ervaring met grensoverschrijdende overnames, met name in Duitsland. Hiervoor is ons internationale netwerk (www.ecovis.com) van grote waarde en het is tekenend dat Taurus een voortrekkersrol vervuld bij de M&A Working Group. Dit kan van grote waarde zijn voor onze Nederlandse opdrachtgevers.

Ecovis

FD Gazellen

De FD Gazellen is één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen in Nederland. De award van het Financieel Dagblad wordt uitgereikt aan ondernemingen met hoge groei van omzet en medewerkers en een gezonde financiële positie. Taurus won deze prijs in 2019 en 2020. In 2020 behaalden we zelfs een 76e plek, een bijzondere prestatie tussen alle snelle e-commerce- en IT-groeiers.

Fd gazellen

Persoonlijk kennismaken?

Wil jij meer weten over onze organisatie of kunnen we iets voor je betekenen? We komen graag langs om meer te vertellen over wie we zijn en wat ons drijft.

Neem contact op
Call 2 action