Taurus Corporate Finance

Nieuws

Vacature Corporate Finance Analist

Als Corporate Finance Analist krijg je een belangrijke rol in de organisatie van overnametransacties. Van de start tot en met de afronding ben je actief betrokken. Dit betekent het maken sales pitches, het doen van marktonderzoek, het schrijven van memoranda en het beheer van de virtuele dataroom.

Taurus afd 124

Wij zijn specialisten in overnamedeals en restructuring bij bedrijven aan de bovenkant van het MKB. Onze kracht ligt in de combinatie van ondernemerschap, vakkennis en een hands-on aanpak. Deze aanpak werkt en hierdoor blijven we groeien. We zouden daarom ons team van 17 adviseurs in Deventer graag willen uitbreiden met een Corporate Finance Analist.

Voor deze functie hebben we het volgende profiel opgesteld:

- Je hebt een masteropleiding in finance, bedrijfskunde, economie of econometrie met bovengemiddelde cijfers. Een andere studie met ervaring met corporate finance kwalificeert ook.
- Je hebt, bij voorkeur, de eerste praktijkervaringen binnen M&A, private equity of corporate finance opgedaan.
- Je bent ambitieus, proactief, analytisch, cijfermatig sterk, resultaatgericht en flexibel.
- Je werkt graag in teams, hebt oog voor detail en presteert prima onder tijdsdruk.
- Je zorgt voor een professionele lay-out van rapportages en correspondentie en beheerst de MS Office programma’s dus erg goed.
- Je hebt aanleg voor het schrijven van rapporten en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits en/of een andere vreemde taal is een pré.

Taurus biedt een gevarieerde baan in een uitdagende en professionele omgeving. Je werkt aan overnametrajecten. Je analyseert ondernemingen, je vindt (inter-)nationale potentiële kopers, je onderzoekt marktomstandigheden en maakt waarderingsanalyses, informatiememoranda en financiële modellen.

Werken bij Taurus betekent werken voor mooie bedrijven en met gemotiveerde collega’s.

Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden naar je toe te trekken en deze zelfstandig uit te voeren. Daarnaast krijg je een partner toegewezen die je ondersteunt bij je lange-termijn ontwikkeling. Hiervoor volg je diverse trainingen en cursussen waardoor je het maximale uit jezelf haalt.

Taurus is no-nonsens, flexibel, biedt concurrerende arbeidsvoorwaarden, een aantrekkelijke reiskosten-vergoeding, variabele beloning, smartphone, laptop en een goede pensioenregeling.

Voor nadere info kun je contact opnemen met Tamara Martina (t.martina@taurus.nl op 0570 – 660 890 of 06 – 86 89 37 78).