Vacatures

Vacature Analist Corporate Finance

Ons team zoekt als gevolg van groei een ambitieuze Analist Corporate Finance. Wij bieden je een gevarieerde baan aan in een uitdagende en professionele omgeving. Je werkt met name in de corporate finance praktijk in een team met ervaren specialisten.

Taurus afd 298

Taurus Corporate Finance in Deventer is specialist in bedrijfsovernames, bedrijfswaarderingen en restructuring voor de bovenkant van het MKB. Onze werkwijze kenmerkt zich door ondernemerschap, brede expertise en een pragmatische instelling gericht op de beste deal voor en gerichte ondersteuning van onze klant.

Ons team zoekt als gevolg van groei een ambitieuze Analist Corporate Finance

  • met een opleiding in corporate finance, bedrijfskunde, bedrijfseconomie of accountancy;
  • met een brede ontwikkeling en interesse;
  • met een proactieve, analytische en kritische houding die cijfermatig sterk, resultaatgericht en flexibel is;
  • die graag werkt in teams, oog heeft voor detail en prima presteert onder tijdsdruk;
  • die als professional verder kijkt dan cijfers en de vertaalslag maakt;
  • die aanleg heeft voor financiële modellering en het schrijven van heldere rapportages;
  • die de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst (Duits is een pré);
  • die bovenal een prettige collega is!

Wij bieden je een gevarieerde baan aan in een uitdagende en professionele omgeving. Je werkt met name in de corporate finance praktijk in een team met ervaren specialisten. Jouw input bij de voorbereiding van (ver-)koopdossiers is belangrijk voor de selectie van de juiste partijen voor de deal en de juiste data om dit te bepalen. Dit resulteert in heldere rapportages. Daarnaast ondersteun je bij de uitwerking van verkoopdocumentatie.

Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden naar je toe te trekken en deze zelfstandig uit te voeren. Daarnaast krijg je een partner toegewezen die je ondersteunt bij je lange-termijn ontwikkeling. Hiervoor volg je diverse trainingen en cursussen waardoor je het maximale uit jezelf haalt.

Het doel is om je binnen enkele jaren te ontwikkelen tot een volwaardig lid van één van de dealteams en je ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Taurus is hands-on, no-nonsense, flexibel, biedt concurrerende arbeidsvoorwaarden, een aantrekkelijke reiskostenvergoeding, een bonusregeling, smartphone, laptop en een pensioenregeling. Kortom: een inspirerende werkomgeving!

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Ed Koops via 06 - 17 05 56 68. Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je sollicitatiebrief uiterlijk 31 augustus naar [email protected].