Taurus Corporate Finance

Nieuws

Uitbreiding partnerteam Taurus Corporate Finance

Het partnerteam van Taurus Corporate Finance versterkt zich met twee ervaren en bevlogen krachten. Op 1 april jl. traden Mark Huiskes en Arnold van Eijk toe als partner, waardoor de organisatie een belangrijke stap zet richting groei en verdieping van de dienstverlening.

Taurus bedrijfsovernames

Mark Huiskes toegetreden als partner bij Taurus Corporate Finance

Mark Huiskes (1981) was sinds augustus 2021 betrokken als directeur bij Taurus. Sinds zijn start heeft hij bijgedragen aan de groei en professionalisering van Taurus. In deze periode heeft hij een aantal mooie verkoop- en aankooptransacties begeleid. Ook wordt met zijn komst een aantal klanten met een actieve buy & build strategie structureel begeleid door Taurus.
Mark heeft zich gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening met als speciaal aandachtsgebied de flexbranche. Verder is de e-commerce sector een belangrijk speerpunt voor hem.
Mark had voordat hij bij Taurus begon een carrière van ruim 15 jaar bij ING Bank, waar hij zowel in het Grootzakelijk segment bij ING Bank als in de vastgoedfinancieringssector bij ING Real Estate Finance klanten heeft voorzien van strategisch advies en optimale bancaire (financierings-)structuren.
Mark is een verbinder met een positieve instelling. Dat zorgt voor advies waarin hij hard op de inhoud is, maar zacht op de relatie.

Toetreding Arnold van Eijk tot het partnerteam van Taurus Corporate Finance

Met de komst van Arnold van Eijk (1963) als senior consultant op het gebied van herstructurering van ondernemingen zet Taurus een belangrijke stap in het realiseren van haar groeiambitie. Naast de internationale M&A-praktijk bouwt Taurus actief aan een herstructureringstak. Met Arnold, die daarbij zijn huidige gerenommeerde adviespraktijk DLVE inbrengt, haalt Taurus een doorgewinterde herstructureringsadviseur in huis, met een schat aan ervaring. Hij zal samen met Ed Koops de herstructureringsafdeling leiden.

Vanaf 2020 werken DLVE en Taurus al succesvol samen op verschillende terreinen. Het inbrengen van DLVE en de start van Arnold als partner is voor beide partijen een logisch vervolg op deze samenwerking.

Ontwerp zonder titel