Taurus Corporate Finance

Case

Taurus Corporate Finance begeleidt AutoHaarhuis bij overname Kamp Twente

AutoHaarhuis heeft grote ambities. De automotive groep met vestigingen in Enschede, Almelo, Hengelo en Deventer neemt Opel-dealer Kamp Twente over. De overname betreft beide locaties in Almelo en Hengelo, Kamp Autolease en hun belang in Regio Autoschade. Zowel AutoHaarhuis als Kamp zijn een begrip in de regio. Kamp werd onlangs bekroond door importeur Opel als nummer 1 in klanttevredenheid en AutoHaarhuis werd verkozen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar door BOVAG.

Taurus bedrijfswaardering

Eigenaar Gerard Haarhuis steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Met zijn bedrijvengroep biedt hij totale autoservice; verkoop, lease, verhuur, carsharing, reparatie, onderhoud en schadeherstel. Om dit complete productenpallet hoogwaardig te kunnen blijven aanbieden is verdere groei noodzakelijk. “Samen met Arjan Weernink en Gert-Jan Nijweide van Taurus hebben wij zo’n twee jaar geleden onze strategie herijkt en met het team binnen AutoHaarhuis een groeistrategie uitgestippeld. Kamp Twente is na de overname van de activiteiten van Bleeker Lease in Autoverhuur Twente en Auto Van der Bijl onze derde acquisitie in twee jaar tijd. Kort daarvoor was Inqar al overgenomen.

Gerard Haarhuis; “Taurus helpt ons de markt in kaart te brengen en voert in veel gevallen de eerste gesprekken. Het kunnen processen zijn met veel emoties en daarom kiezen we voor deze aanpak. We concludeerden al snel dat de persoonlijke benadering waar ook Kamp om bekend staat, perfect binnen onze visie past. In een professionele, maar bovenal ontspannen sfeer is deze overname tot stand gekomen en kan AutoHaarhuis dankbaar gebruik maken van hetgeen de familie Kamp heeft opgebouwd.”

“We zijn blij met de samenwerking met Taurus en verwachten samen met Arjan en Gert-Jan de komende jaren nog meer mooie stappen in de branche te kunnen maken”, aldus Gerard Haarhuis.

Logo Haarhuis Kamp
Foto persbericht