Taurus Corporate Finance

Case

Siebert & Wassink en Ventiv gaan partnership aan met Quadrum Capital

Siebert & Wassink en Ventiv Engineers geloven heel sterk in 'delen is het nieuwe vermenigvuldigen'. Daarom dat zij Taurus hebben ingeschakeld om hen te begeleiden in de zoektocht naar een strategische partner. En dat is gelukt.

Taurus afd 298

Siebert en Wassink is 23 jaar geleden opgericht door Johan Siebert en Joris Wassink en levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op gebied van werving & selectie, assessments en organisatieadvies.

Met de komst van Tom Kleizen als medeaandeelhouder in 2017 is de onderneming verder ontwikkeld en uitgegroeid. In 2018 is Ventiv Engineers opgericht. Ventiv richt zich op engineers die maximaal presteren om organisaties te ondersteunen en te ontlasten met technische vraagstukken. Als onderdeel van de SWK-Groep ontwikkelen beide organisaties zich steeds nadrukkelijker als toonaangevende namen met name in Oost-Nederland.

Beide bedrijven hebben een sterk team met veel deskundigheid en ambitie. Om de groeiambities verder te kunnen versnellen heeft Taurus begeleid in de zoektocht naar een strategische partner. Deze partner is gevonden in Quadrum Capital.

Quadrum Capital is namelijk een onafhankelijke investeringsmaatschappij, dat in haar eigen woorden 'mid-market bedrijven helpt hun groeiambities op een gestructureerde en verantwoorde manier te realiseren'.

Ook de bestaande managers Martijn Baas, Bart te Focht en Thijs Winkel zijn in deze transactie toegetreden als participant.

Taurus feliciteert Siebert & Wassink, Ventiv en Quadrum met deze mooie partnership en bedankt alle betrokkenen voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Taurus bedrijfsovername quadrum siebert wassink