Taurus Corporate Finance

Nieuws

Personeelsuitje Taurus Corporate Finance

Naast hard werken, mogen wij bij Taurus ook graag ontspannen. Zoals heel veel bedrijven hebben we lange tijd geen gezamenlijk uitje kunnen organiseren als gevolg van alle maatregelen. Maar donderdag 24 juni hebben we dan toch halverwege de middag de kantoordeur achter ons dichtgetrokken en zijn op pad gegaan naar het mooie Laren (Gld.).

Personeelsuitje

Na een kop koffie was het tijd om met de activiteit van start te gaan. Er stonden 12 e-choppers op ons te wachten. Dit bracht bij een enkeling herinneringen naar boven aan de 16-jarige motormuizen die ze vroeger waren. D.m.v. een routekaart die via je telefoon gevolgd kon worden, hebben we mooie route rondom Laren gereden.

Al snel bleek dat de 16-jarige motormuis van vroeger bij velen nog niet verdwenen is. De meerderheid van de groep (lees: de mannen) kende maar 1 stand qua snelheid op de e-chopper en dat was full pull, zo hard als maar kon. De enige vrouw in de groep moest hier even aan wennen, maar had ook al snel de juiste stand van de snelheidshendel gevonden. Halverwege de route was er tijd voor een biertje en een bitterbal, waarna de ‘gashendel’ weer op maximaal werd gezet richting het eindpunt in Laren.

Veilig in Laren aangekomen, werden de e-choppers geparkeerd en was het tijd voor een bbq.

We hebben een leuke en gezellige middag/avond gehad, waarin we als Taurianen elkaar weer een beetje beter hebben leren kennen en het smaakte zeker naar meer. Op naar het volgende Taurus-uitje!