Taurus Corporate Finance

Case

Partner voor Voetbalreizen.com

In een uitdagende tijd in de reisbranche is eens te meer gebleken dat voor een uniek en prachtig bedrijf altijd interesse is. Voetbalreizen.com, incl. haar labels Sportreizen.com en Traningskamp.com, is al 2 decennia een begrip in de markt waar het gaat om gecombineerde reizen naar internationale sportevenementen. Dé specialist op het gebied van volledig verzorgde reizen naar een voetbal-, darts-, autorace- of ander sportevenement.

Quickscan taurus

De onderneming is pre-corona sterk gegroeid en ziet zowel nationaal als internationaal meerdere kansen. Met een geavanceerd boekingsplatform, een sterke naam en netwerk in de markt ontstond de behoefte om qua organisatie, marketing en technologie de volgende stap te zetten. Roy Liebrand en Tom Olthof hadden de voorkeur hiervoor een partner aan te trekken die gelooft in de ambities en kennis heeft op specifieke onderdelen. Hiervoor is Taurus Corporate Finance ingeschakeld.

Taurus heeft geholpen bij het kwantificeren van de ambities, bijbehorende investerings- en financieringsscenario’s uitgewerkt en ondersteund bij de overbrugging als gevolg van Corona. Uiteindelijk is met Ron Verhoeve de gewenste partner gevonden. Ron heeft kennis en ervaring in de IT en groeiende organisaties en is bovenal sport- en reisliefhebber.

Roy: ‘Taurus heeft ons in deze voor ons uitdagende periode actief begeleid in de diverse trajecten vanuit een open en transparante werkwijze die altijd gericht was op het versterken van onze onderneming.’ Tom voegt toe: ‘We hebben veelvuldig met elkaar gespard waardoor we niet alleen het gevoel kregen maar ook toewerkten naar de beste oplossing voor Roy, mij en Voetbalreizen.com.’

Logo Voetbalreizen