Taurus Corporate Finance

Case

Partner voor De Isolatieshop

Nog geen tien jaar geleden zijn ze begonnen met de online verkoop van isolatiematerialen vanuit een bloemenkas. Nu is De Isolatieshop de grootste (online) specialist voor de verkoop van isolatiematerialen in de BeNeLux en zijn ze aan het expanderen in Duitsland.

Taurus bedrijfsovernames

De onderneming groeit jaar-op-jaar zeer hard en de oprichters zien nog vele groeikansen aan de horizon. Ze wilden een partner aan boord halen, die heeft bewezen dergelijke kansen te kunnen ontwikkelen. Hiervoor is Taurus Corporate Finance ingeschakeld.

Taurus heeft het ambitieniveau voor de deal uitgewerkt en hier passende partijen bij geselecteerd. Uiteindelijk is in Nordian Capital Partners de juiste partij gevonden. Nordian heeft uitgebreide ervaring met snelgroeiende bedrijven in een online omgeving.

Tim van Haaren: Vanaf het eerste moment was duidelijk dat Taurus snapte waar we heen wilden. Martijn Aaldering vult aan: We hebben goede gesprekken gevoerd over de aard van onze onderneming en mooi om te zien dat Taurus net zo ondernemend was als wij!

Logo Isolatieshop 2