Nieuws van Taurus Corporate Finance

Filter berichten:

Nieuws
DVS02775

Taurus nieuwe Official Shirt Partner van FC Twente

Taurus Corporate Finance is met ingang van het nieuwe seizoen Official Shirt Partner van FC Twente. De naam van Taurus, specialist in bedrijfsovernames en -herstructurering, staat de komende twee seizoenen op de mouw van het shirt van FC Twente.

Lees meer
Nieuws
Taurus afd 124

Vacature Corporate Finance Analist

Als Corporate Finance Analist krijg je een belangrijke rol in de organisatie van overnametransacties. Van de start tot en met de afronding ben je actief betrokken. Dit betekent het maken sales pitches, het doen van marktonderzoek, het schrijven van memoranda en het beheer van de virtuele dataroom.

Lees meer
Nieuws
Taurus afd 428

Tim groeit door tot partner binnen Taurus

Onze collega Tim ten Beitel (32) is per begin 2023 partner, en dus mede-ondernemer, geworden bij Taurus Corporate Finance.

Lees meer
Nieuws
Tim te Beitel FO Award

Tim ten Beitel is 'Young Overnameadviseur 2022'!

Afgelopen woensdag 7 december was het tijd voor de Fusie & Overname Awards 2022, een initiatief van de overnameplatforms Brookz en Dealsuite. Aan deze 8e editie van de Fusie & Overname Awards deden een recordaantal van ruim 280 adviseurs, overnamekantoren en investeringsmaatschappijen mee.

Lees meer
Nieuws
Taurus bedrijfsovernames

Uitbreiding partnerteam Taurus Corporate Finance

Het partnerteam van Taurus Corporate Finance versterkt zich met twee ervaren en bevlogen krachten. Op 1 april jl. traden Mark Huiskes en Arnold van Eijk toe als partner, waardoor de organisatie een belangrijke stap zet richting groei en verdieping van de dienstverlening.

Lees meer
Nieuws
Personeelsuitje

Personeelsuitje Taurus Corporate Finance

Naast hard werken, mogen wij bij Taurus ook graag ontspannen. Zoals heel veel bedrijven hebben we lange tijd geen gezamenlijk uitje kunnen organiseren als gevolg van alle maatregelen. Maar donderdag 24 juni hebben we dan toch halverwege de middag de kantoordeur achter ons dichtgetrokken en zijn op pad gegaan naar het mooie Laren (Gld.).

Lees meer
Nieuws
Sponsoring

Verlenging contract FC Twente en Heracles

In mei 2021 heeft Taurus Corporate Finance de sponsorcontracten met zowel FC Twente als Heracles weer voor een jaar verlengd. Ook in deze bijzondere tijden blijft Taurus achter de regionale voetbalclubs staan. En zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we vanaf het nieuwe seizoen weer live aanwezig bij de wedstrijden.

Lees meer