Taurus Corporate Finance

Case

Metaflex Doors Nederland/India verkocht aan Zweedse multinational ASSA ABLOY

Metaflex Doors ontwikkelt en levert deuren voor de mondiale gezondheidszorg, farmaceutische, biotech- en voedingsindustrie. In deze specialistische wereld zijn ze bekend om hun veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met productiefaciliteiten in Nederland en India bieden ze een unieke combinatie voor deze markt.

Taurus afd 47

ASSA ABLOY Groep is de wereldwijde marktleider in toegangsoplossingen met vestigingen in een groot aantal landen en heeft haar hoofdkantoor in Zweden.

De samenvoeging biedt veel voordelen en met het complete management dat aanblijft, ligt er een voorspoedige toekomst voor de combinatie in het verschiet.

Samen met Kienhuis Hoving Advocaten en Notarissen en in nauwe samenwerking met het M&A team van ASSA ABLOY en hun adviseurs in Nederland en India hebben wij deze deal tot stand gebracht.

Bij ons werd het proces begeleid door Mark Eenink, Arjan Weernink en Tim ten Beitel. We willen in het bijzonder Marc van Rijnsoever en Mark Huizinga van Kienhuis Hoving Advocaten en Notarissen bedanken voor hun juridische expertise en samenwerking.

Logos metaflex en assa abloy