Taurus Corporate Finance

Blog

Je bedrijf verkopen is topsport

Taurus Corporate Finance is de komende seizoenen shirtsponsor van FC Twente. Dat betekent een geweldige match tussen organisaties en mentaliteit. Want waar de topvoetballers in Enschede alles geven voor die ene grote prijs, is dat in onze branche eigenlijk precies hetzelfde.

Taurus sponsor fc twente shirt detail

Taurus en FC Twente
Taurus slaat de handen ineen met FC Twente. We zijn twee seizoenen lang de trotse mouwsponsor van de grootste club oet ‘t Oosten, mede-eigenaar van een skybox in de Grolsch Veste en iedere wedstrijd zichtbaar op de LED-boarding naast de middellijn. Een geweldige samenwerking waarmee we de vele FC Twente-fans binnen onze organisatie blij maken én een partner krijgen die perfect bij ons past. Een club met internationale ambitie en Oosterse nuchterheid. Maar ook een club waarin de topsportmentaliteit is verweven in het DNA. En dat komt ons bekend voor.

Ondernemen is topsport
Want we gaan bij Taurus niet alleen zelf voor het hoogst haalbare, we zien ook elke dag ondernemers topsport bedrijven. We zien dat ene familiebedrijf uitgroeien van kleine techneut tot een internationale speler van formaat, een jong talent dat met zijn slimme inzicht alle concurrenten buitenspel zet en de people-manager die van de waterdragers en sterspelers in zijn organisatie een ijzersterk geheel smeedt. We zien mensen met unieke talenten en ongekend doorzettingsvermogen, die elke dag keihard toewerken naar hun eigen finale: het moment dat je het bedrijf verkoopt.

Samen winnen
Wij helpen die ondernemers hun finale te winnen. Of dat nu de hoogste prijs, de beste opvolging of de meest stabiele toekomst betekent. Wij staan klaar met een staf van specialisten in fusies en overnames, met jarenlange ervaring op regionaal, nationaal en internationaal niveau. We zorgen voor een intensieve begeleiding en voorbereiding, die de organisatie en het team optimaal positioneren voor het beste resultaat. We kennen het spelletje. Daardoor bewaren we de rust en het overzicht, laten we ons niet meeslepen door emoties en weten we precies wat er wordt gevraagd op welke momenten. Zo houden ondernemers in het heetst van de strijd de volledige controle en bereiken we het ultieme resultaat.

De ultieme bekroning
Als kersverse shirtsponsor hopen we op grote successen voor de mannen op het veld. Met mooie prestaties in de Eredivisie, de Conference League en de beker. Maar dat niet alleen. We willen ook buiten het veld presteren. Door nog meer ondernemers uit Twente de ultieme bekroning te geven van hun topprestaties. De momenten van investeren en geloven in jezelf als anderen dat niet doen. Het jarenlang sleutelen aan de juiste strategie en zoeken naar dat ene onverslaanbare team. De avonden doorploeteren in plaats van feesten. Samen winnen we jouw finale.

Deze partnership is gerealiseerd door Gert-Jan Nijwijde, Tim ten Beitel en Arjan Weernink