Taurus Corporate Finance

Case

Flexfamily voegt Koers Oost toe aan portfolio

Flexfamily is een snelgroeiende uitzendorganisatie en is met merken als Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette, Vast. en 2Work actief in de Achterhoek, Twente, Liemers, Salland en Stedendriehoek. Voor hun meerjarige groeistrategie laat Flexfamily zich bijstaand door Taurus en recentelijk heeft ze de volgende stap gezet door de toevoeging van Koers Oost aan haar portfolio van activiteiten.

Header homepage

Koers Oost gaat als zelfstandige werkmaatschappij verder binnen Flexfamily; gericht op uitzenden, detacheren en werving & selectie in Twente (en Zutphen). De toetreding van Koers Oost is voor Flexfamily van strategisch belang. Flexfamily verdicht haar distributie met een gerenommeerde en sterk lokaal gewortelde uitzendorganisatie.

Taurus heeft op verzoek van Flexfamily het eerste contact tot stand gebracht tussen Koers Oost en Flexfamily, waarna een kennismaking plaatsvond tussen beide directies. Vanaf het eerste moment bestond er een klik tussen beide ondernemingen op persoonlijk en inhoudelijk vlak. Taurus heeft het gehele acquisitieproces voor Flexfamily begeleid (van initiële biedingsbrief, naar het due dilligence proces en tot slot naar transactiedocumentatie), waarbij zij eerste aanspreekpunt was voor zowel de (overige) adviseurs van Flexfamily als van Koers Oost.

Michael van Ammerlaan: ‘Het team van Taurus heeft ons van het begin tot het einde op een professionele wijze begeleid. De kennis van onze sector, hun bevlogenheid alsmede het met ons klankborden heeft gezorgd dat we de deal succesvol hebben geclosed’

Flex logo