Taurus Corporate Finance

Case

EMC Performance verkocht aan The Human Network

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we de succesvolle verkoop hebben begeleid van EMC Performance, een toonaangevende onderwijskundige dienstverlener, aan The Human Network.

Afdeling dec 21 51


EMC is een snelgroeiende expert op het gebied van werkplekleren. Onder de vlag van The Human Network vormt EMC samen met Triamfloat de grootste onderwijskundige dienstverlener van Nederland. De vraag naar onderwijskundige dienstverlening blijft toenemen en door de overname kan aan deze vraag worden voldaan. The Human Network is hiermee de plek voor de hoogopgeleide onderwijskundige professional.

De verkoop van EMC Performance aan The Human Network is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en zal de toekomstige groei en ontwikkeling van het bedrijf zeker stimuleren. Het huidige management van EMC blijft aan en zal een succesvolle bijdrage leveren aan de visie en missie van The Human Network.

Wij zijn erg trots om deze transactie te hebben begeleid en daarbij hebben gezorgd voor een succesvolle overgang van EMC Performance naar The Human Network. Paul Aartsen, directeur EMC performance over de samenwerking met Taurus: ‘’Het verkopen van EMC Performance is voor mij als ondernemer een grote stap geweest. Daarin hadden we naast de zakelijke advisering vooral een trusted advisor nodig. Iemand die koers zet, ondersteunt, doorpakt, spiegelt, coacht, vraagt, soms vertraagt en echt naast je gaat staan. Taurus excelleert hierin. Het zeer complementaire Taurus team bestaande uit Bas de Jonge, Mark Huiskes, Terence van Bussel en Hanna Hanna ben ik enorm dankbaar!’

Wij danken EMC Performance voor het in ons gestelde vertrouwen en Poelmann van den Broek advocaten en Meer Accountants voor hun expertise en samenwerking.

Emc human network website