Taurus Corporate Finance

Case

DifferIT vindt in Arcus IT sterke partner

DifferIT heeft zich in de afgelopen 5 jaar onder leiding van Tarik El Hamdaoui ontwikkeld tot een gerenommeerde AFAS partner met het hoogste kwaliteitskeurmerk. Met ruim 20 professionals implementeert, ontwikkelt en begeleidt zij middelgrote en grote bedrijven bij het optimaliseren van kritische bedrijfsprocessen met AFAS Software en BI-tooling. Daarbij is DifferIT specialist binnen een aantal branches.

Quickscan taurus

Tarik en de onderneming zien volop kansen voor groei. Deze groei is ook gewenst om de business verder uit te bouwen op gebied van software-implementatie en -consultancy. Voor deze versnelling was Tarik op zoek naar een partner die hem daarbij direct en indirect kon faciliteren. Enerzijds door het beschikbaar komen van de behoefte HR- en recruitment ondersteuning en anderzijds door het vergroten van het netwerk en expertise. Tarik had de voorkeur een sterke strategische partner aan te trekken, die past bij de ambities en potentie van DifferIT. Hiervoor is Taurus Corporate Finance ingeschakeld.

Taurus heeft Tarik gedurende het gehele traject pro-actief bijgestaan bij het bepalen en realiseren van de behoeften van de onderneming en Tarik als ondernemer. Na het benadrukken van de kracht van DifferIT en de unieke propositie, is Taurus gericht op zoek gegaan naar de partner die invulling kan geven aan de behoeften en groeiambities. Met Arcus IT is de gewenste partner gevonden. Arcus IT is deels actief binnen het domein van DifferIT en ziet in DifferIT een belangrijke asset om haar doelgroep nog beter te kunnen bedienen.

Tarik: ‘Taurus heeft mij en DifferIT actief begeleid in dit intensieve traject. Als ondernemer is het niet altijd de makkelijkste keuze, maar dan is het fijn een partner als Taurus en meer in het bijzonder Gert-Jan en Wout, naast je te hebben. Zij zijn in staat geweest de grote lijn in het proces te bewaken en mij de ruimte te geven mijn behoeften ingewilligd te krijgen. Uiteraard met oog voor het bedrijfsbelang van DifferIT.’

Logo Differit