Cases van Taurus Corporate Finance

Filter berichten:

Case
DSC2960 2

Taurus begeleidt eigenaren MAGIC Bodyfashion in verkoop onderneming

MAGIC Bodyfashion, gevestigd in Almelo, levert al ruim 30 jaar functionele shapewear, lingerie, en fashion solutions voor de vrouw. Ze hebben Taurus in de arm genomen om invulling te geven aan hun wensen voor de verkoop van de onderneming, zijnde een strategisch partner die met hen én het managementteam de sterke basis verder vormgeven.

Lees meer
Case
Taurus afd 381 B

Elektramat vindt in Parcom de ideale groeipartner

Elektramat is een elektrotechnische e-commerce groothandel uit Enschede die sinds de oprichting in 2006 een stormachtige groei heeft doorgemaakt. De onderneming is inmiddels uitgegroeid naar meer dan € 160 miljoen omzet en 400 medewerkers. Taurus ondersteunde de zoektocht naar een ideale samenwerkingspartner.

Lees meer
Case
Taurus afd 298

Siebert & Wassink en Ventiv gaan partnership aan met Quadrum Capital

Siebert & Wassink en Ventiv Engineers geloven heel sterk in 'delen is het nieuwe vermenigvuldigen'. Daarom dat zij Taurus hebben ingeschakeld om hen te begeleiden in de zoektocht naar een strategische partner. En dat is gelukt.

Lees meer
Case
Afdeling dec 21 51

EMC Performance verkocht aan The Human Network

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we de succesvolle verkoop hebben begeleid van EMC Performance, een toonaangevende onderwijskundige dienstverlener, aan The Human Network.

Lees meer
Case
DSC2960 2

Concordia Holding N.V. neemt Eppinga B.V. over

Concordia Holding N.V. heeft begin dit jaar Eppinga B.V. in Drachten overgenomen van de broers Haaije en Luut de Boer. Taurus heeft hier een mooie bijdrage geleverd en Haaije en Luut zorgvuldig door dit traject begeleid.

Lees meer
Case
Afdeling dec 21 64

Transportbedrijven Jan de Waal en Jan Deckers bundelen hun krachten

De transportbedrijven Jan de Waal en Jan Deckers gaan per 1 januari 2023 intensief samenwerken. Door de schaalvoordelen kunnen zij gezamenlijk nóg beter voldoen aan de wensen en eisen van de markt.

Lees meer
Case
Bedrijfsovername

Overname Riwald Recycling door ArcelorMittal

Het merk 'Riwald' zal wereldwijd door ArcelorMittal worden gepositioneerd in de recycling/downstream-markt. De overname stelt het familiebedrijf Riwald in staat om zijn state-of-the-art recyclingtechnieken verder te ontwikkelen en ArcelorMittal om zijn propositie in de downstream-markt te versterken.

Lees meer
Case
Taurus afd 47

Metaflex Doors Nederland/India verkocht aan Zweedse multinational ASSA ABLOY

Metaflex Doors ontwikkelt en levert deuren voor de mondiale gezondheidszorg, farmaceutische, biotech- en voedingsindustrie. In deze specialistische wereld zijn ze bekend om hun veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met productiefaciliteiten in Nederland en India bieden ze een unieke combinatie voor deze markt.

Lees meer
Case
Quickscan taurus

Begeleiding bij overname stadion Willem II

Willem II heeft per 1 november 2022 het Koning Willem II stadion overgenomen van de gemeente Tilburg. Vanuit een gezonde financiële positie wenst de club met de investering de duurzame exploitatie en exploitatiemogelijkheden van het stadion te verbeteren.

Lees meer
Case
Taurus afd 207

Taurus begeleidt EAL bij bedrijfsoverdracht

EAL uit Apeldoorn is sinds de oprichting 50 jaar geleden één van de leidende bedrijven in de ontwikkeling en implementatie van beveiligingsmanagement- en toegangscontrole systemen. Met vestigingen in Apeldoorn en Amsterdam bedient EAL onder meer hulpdiensten, ziekenhuizen, banken, verzekeraars, de rijksoverheid en Schiphol.

Lees meer
Case
Afdeling dec 21 64

Overname BUILDING technology door VDK Groep

BUILDING technology is actief in de dynamische en snelgroeiende nichemarkt voor gebouwautomatisering (Smart Buildings oplossingen). Zij adviseert, ontwerpt, begeleidt, realiseert en onderhoudt duurzame gebouwbeheersystemen voor technische installaties. De onderneming realiseert als “System Integrator” het efficiënt en inzichtelijk maken van processen die leiden tot energie- en kostenbesparingen van gebouwen zonder het comfort en ook de veilige werkomgeving van de klant uit het oog te verliezen.

Lees meer
Case
Afdeling dec 21 93

Begeleiding overdracht Slootsmid

Slootsmid is sinds 1827 uitgegroeid tot een moderne en innovatieve organisatie die is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, geavanceerde mesttechniek en groen- en tuintechniek. Het bedrijf staat voor een oersterke combinatie van handelsgeest, kennis en grote betrokkenheid bij het (boeren)werk.

Lees meer
Case
Taurus bedrijfswaardering

Taurus Corporate Finance begeleidt AutoHaarhuis bij overname Kamp Twente

AutoHaarhuis heeft grote ambities. De automotive groep met vestigingen in Enschede, Almelo, Hengelo en Deventer neemt Opel-dealer Kamp Twente over. De overname betreft beide locaties in Almelo en Hengelo, Kamp Autolease en hun belang in Regio Autoschade. Zowel AutoHaarhuis als Kamp zijn een begrip in de regio. Kamp werd onlangs bekroond door importeur Opel als nummer 1 in klanttevredenheid en AutoHaarhuis werd verkozen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar door BOVAG.

Lees meer
Case
Taurus afd 109 1

Expro it neemt Die Computer over

EXPRO it biedt de zakelijke gebruiker een compleet portfolio aan clouddiensten. Van een enkele mailbox in de Cloud tot een complete virtuele werkplek. EXPRO it werkt volgens de gedachte dat iedereen op elk gewenst apparaat, op elke locatie en op elk moment wil kunnen werken. De afgelopen jaren is EXPRO sterk gegroeid en kent zij naast it-dienstverlening met EXPRO engineering en EXPRO telecom een tweetal andere disciplines.

Lees meer
Case
Quickscan taurus

DifferIT vindt in Arcus IT sterke partner

DifferIT heeft zich in de afgelopen 5 jaar onder leiding van Tarik El Hamdaoui ontwikkeld tot een gerenommeerde AFAS partner met het hoogste kwaliteitskeurmerk. Met ruim 20 professionals implementeert, ontwikkelt en begeleidt zij middelgrote en grote bedrijven bij het optimaliseren van kritische bedrijfsprocessen met AFAS Software en BI-tooling. Daarbij is DifferIT specialist binnen een aantal branches.

Lees meer
Case
Taurus afd 23

JNet en Enable U gaan samen verder

In 2020 stapte private equity investeerder Vortex Capital Partners in de markt voor IT-integratie met de acquisitie van Enable U. Samen met JNet zijn zij de belangrijkste aanbieders op de Nederlandse overheidsmarkt.

Lees meer
Case
Bedrijfswaardering

Verkoop Kroon Kozijn

In de markt voor kozijnen speelt de Didamse producent Kroon Kozijn een bijzondere rol. Naast de eigen productie werken zij namelijk met lokale vestigingen voor de verkoop en plaatsing van de kozijnen.

Lees meer
Case
Header homepage

Flexfamily voegt Koers Oost toe aan portfolio

Flexfamily is een snelgroeiende uitzendorganisatie en is met merken als Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette, Vast. en 2Work actief in de Achterhoek, Twente, Liemers, Salland en Stedendriehoek. Voor hun meerjarige groeistrategie laat Flexfamily zich bijstaand door Taurus en recentelijk heeft ze de volgende stap gezet door de toevoeging van Koers Oost aan haar portfolio van activiteiten.

Lees meer
Case
Taurus bedrijfsovernames

Partner voor De Isolatieshop

Nog geen tien jaar geleden zijn ze begonnen met de online verkoop van isolatiematerialen vanuit een bloemenkas. Nu is De Isolatieshop de grootste (online) specialist voor de verkoop van isolatiematerialen in de BeNeLux en zijn ze aan het expanderen in Duitsland.

Lees meer
Case
Quickscan taurus

Partner voor Voetbalreizen.com

In een uitdagende tijd in de reisbranche is eens te meer gebleken dat voor een uniek en prachtig bedrijf altijd interesse is. Voetbalreizen.com, incl. haar labels Sportreizen.com en Traningskamp.com, is al 2 decennia een begrip in de markt waar het gaat om gecombineerde reizen naar internationale sportevenementen. Dé specialist op het gebied van volledig verzorgde reizen naar een voetbal-, darts-, autorace- of ander sportevenement.

Lees meer